Aktuální trend v architektuře

Koloniální styl bydlení je návratem ke krásám minulosti

18.3.2024

Koloniální styl bydlení představuje okouzlující spojení historie, elegance a tradičního designu. Inspirace z období rané kolonizace se v dnešní době prolíná s moderními prvky, a tím vytváří tak jedinečný a poutavý prostor. U nás je však tento styl oblíbený spíše mezi cestovateli, kteří si přivážejí ze svých cest zážitky a suvenýry, které chtějí zakomponovat do svého domova.

Jak zařídit malou koupelnu?

18.4.2023

Máte před sebou zařizování koupelny? Pokud je vaším největším nepřítelem malý prostor, mám pro vás dobrou zprávu. I malé prostory je možné zařídit tak, aby byly praktické, funkční i estetické. Protože malá koupelna rozhodně není nic neobvyklého, což výrobci ví, proto nabízí promyšlená řešení i do malých koupelen. Jak tedy zařídit malou koupelnu?

Jak zařídit pánský pokoj? Nezapomeňte na dřevo a kůži

26.1.2023

Je pravda, že většinou mají vzhled domova na starosti spíše ženy. Ovšem pokud dotyčný žije sám, o tom, jak bude jeho domov vypad si rozhoduje pouze on. I když většinou si nechá rád poradit. Jak tedy zařídit pánský pokoj, aby se v něm pánům krásně žilo?

Jak zařídit obývací pokoj?

25.8.2022

Chystáte se stěhovat do nového? Nebo potřebujete změnu, protože současný obývací pokoj už vám nevyhovuje nebo je okoukaný? Pak se vám jistě budou hodit následující tipy jak zařídit obývací pokoj.

Tipy, jak zařídit útulnou ložnici

25.4.2022

Kvalitní odpočinek a plnohodnotný spánek regeneruje tělo i mysl a dodává energii do dalšího dne. Ložnice je místem, kde trávíme třetinu života, proto by tento pokoj měl být harmonickou oázou, kde nám bude dobře. Možná zařizujete novou ložnici, možná máte pocit, že se ve své stávající necítíte úplně příjemně. Proto se vám jistě budou hodit praktické rady a zkušenosti, jak zařídit útulnou ložnici.

Kombinace barev v interiéru není náhodná

28.2.2022

Díky barvám získá každá místnost originalitu a svou jedinečnou atmosféru. Přestože kombinace barev v interiéru záleží ve velké míře na vašem vkusu, není od věci řídit se také rozumem a citem. Zároveň ale není úplně nutné sledovat módní trendy, protože podstatné je hlavně to, abyste se doma cítili příjemně.

Hygge styl bydlení si vás přitáhne svou útulností a pohodlím

16.12.2021

Nelíbí se vám dnešní doba plná stresu a spěchu? Rádi byste našli klid a pocity radosti a štěstí alespoň ve vašem domově? Pak vám tu správnou atmosféru může navodit hygge - dánský styl života, který se promítá i do bydlení. A kde si vzít inspiraci jinde než právě u Dánů, kteří jsou údajně nejspokojenějším národem?

Boho styl bydlení aneb nenechte se spoutat pravidly

18.10.2021

Jednou k tomu dojít muselo... po několika letech nadvlády skandinávského stylu, přebírá jeho pomyslné žezlo boho styl bydlení, který v současné době patří snad k nejoblíbenějšímu stylu. A rozhodně není čemu se divit. Dost bylo střízlivosti a pravidel.

Jak zařídit malý byt aneb méně je někdy více

26.8.2021

Říká se, že je lepší vyhořet než se stěhovat a v případě, že se stěhujete do menšího bytu to platí snad několikanásobně. Ale nebojte, vše se dá zvládnout, když víte, jak na to. A s tím, jak zařídit malý byt, vám ráda poradím.

Vintage styl bydlení

28.5.2021

V posledních letech vládne téměř ve všech moderních interiérech minimalismus. Ovšem mít to doma až moc jednoduše zařízené a strohé není nic pro vás? Máte rádi spíše osobitý, zajímavý a “živý” interiér? Pak by vás mohl zajímat právě vintage styl bydlení.

12 3 4 >>|
4