Ukaž mi, jak žiješ, a já ti povím, jaký jsi člověk

18.6.2013

Podle prostředí, ve kterém žijeme, ukazujeme, jak subjektivně vnímáme životní styly, rodinu, ale i okolí. Každý se cítí v různém prostředí různě. Soulad s přírodou, neopracovaný kámen nebo doplňky v jemných tónech, i tak nějak si můžeme představit interiér venkovského stylu. S vyladěním toho správného prostředí, ve kterém je nám nejlépe, pomůže zkušený a odborný designer - Design Atmosféra.

Co dokáže design?

Právě zde se zabývají precizní souhrou interiéru společně s exteriérem, tak aby vše ladilo do posledního detailu. Hravě si poradí i s přáním proměnit naše obydlí do podoby venkovského či severského stylu. Proto si dopřejte prostředí plné harmonie a útulné atmosféry domova.

Design Atmosféra pod taktovkou Markéty Vondráčkové vám nabídne to správné řešení, co se týče návrhů interiéru každého rodinného domu či bytu.

Spojení lehkosti a elegance venkovských sídel s vůní růží a levandule. Kombinace čistotou vonících síněk a zároveň souznění s přírodou. Tak nějak by se dalo popsat prostředí venkova, které je v době návratu k přirozenosti stále více vyhledáváno. Design Atmosféra vykouzlí nefalšovaný styl plný venkova a přírody s vůní Provance. Sama atmosféra vás nadchne osobním kouzlem. Přirozené jemné tóny či neopracované drsné kameny – soulad těchto dvou protipólů vytvoří příjemné moderní prostory každé domácnosti. Vše doplní jemná krajka, háčkované dekorace a kárované látky.Ložnice, kuchyně či obývací pokoj plné přírodních detailů v jemných odstínech, Design Atmosféra promění vaše obydlí v harmonické místo, ve kterém se budete cítit skutečně doma.

Venkovská styl a vzpomínky na dětství

S venkovským stylem můžete nasávat vzpomínky na své dětství, prázdniny na venkově nebo romantické první lásky. Nejen tento styl vás vtáhne do doby našich babiček. Jako Na Starém Bělidle se můžete cítit i v chaloupce. Převážně modrá, fialová či růžová barva doplněna s květinovým nebo károvým vzorem promění volné chvilky rekreace v romantiku. Venkovská chalupa bude v uspěchané době oázou klidu a odpočinku pro setkávání celé rodiny a přátel.

Také jste si představili tu úžasnou pohodu? Kontaktujte nás a pomůžeme vám vytvořit takovou atmosféru i u vás doma! 

4